Geplaatst op

Hoera nieuwe website!

En daar was ineens Corona , zelf zat ik nog helemaal in mijn Twentse nuchterheid met het idee dat het allemaal wel los zou lopen. 

Maar Corona had helaas andere plannen met ons en ineens was het stil.

Intelligente lockdown…

Grote paniek… in de winkel, in mijn hoofd! Want als mijn klanten niet naar de winkel komen, wat dan?  Hoe kon ik dan mijn klanten op de hoogte brengen van de nieuwste collecties , de mooiste bloemen en niet onbelangrijk  iedereen enthousiast maken met ons werk. 

Via social media hebben we de weg gevonden naar onze klanten! 

Ik ben normaal niet van het overmatig plaatsen van foto’s & berichten omdat ik al snel bang ben dat mensen het ‘teveel’ of ‘vervelend’ gaan vinden . Maargoed nood breekt alle wetten , en het was de dood of de gladiolen,  dus ik had niks te verliezen … tenminste …zo voelde het ! 

Het pakte goed uit! 

Mensen vonden het leuk, we hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Het ging super goed, en het bereik was enorm!  Dit heeft ons gemotiveerd om nog meer actief te zijn op het online platform. 

Af en toe een mooie foto of post plaatsen is voor ons niet meer genoeg. Online de beleving & sfeer van de winkel over brengen is ons nieuwe doel. 

En voor de nieuwe start was daar natuurlijk ook een nieuwe website nodig! 

Daar zit ik dan (6 maanden later en met het coronavirus nog steeds onder ons), achter mijn tijdelijke bureau aan het werk voor de winkel. 

Dat is weer eens wat anders dan arrangementen maken in de binderij.

En eerlijk is eerlijk , ik vind het nog leuk ook! 

Achter de schermen is de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website!

Vandaag is het dan zover, de lancering van onze nieuwe website! We zijn erg trots op het eindresultaat! De nieuwe website is voorzien van een totaal nieuw en fris design en biedt een groter gebruikersgemak. 

Elke week zal onze webshop worden aangevuld met nieuwe foto’s en artikelen. 

Ook gaan we jullie elke week inspireren met een nieuw blog en houden we jullie op de hoogte van de allernieuwste trends en de mooiste boeketten.

Wij gaan ons best doen om jullie zoveel mogelijk van ons te laten zien!

Wij hebben er in ieder geval zin in, wij hopen u ook!

Kleine tip: wil je op de hoogte blijven van onze te gekke blogs, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!